Thursday, July 2, 2009

Bengang!!!

Hari ni aku bengang dengan hubby aku....

Puncanya....aku terlewat turun dari opis, sepatutnya 5.15ptg dah habis keje tapi aku terleka, tak sedar jam dah 5.30ptg. Bila aku turun bawah hubby aku dah tunggu dengan anak-anak dalam kereta sambil muncung muka macam cencurut. Siap boleh sound aku lagi..."lain kali dah 5.15 tu turun la terus. Ingat teksi ke?"

Hallooo.....yang aku selama ni duk tunggu dia main futsal satu jam pastu tunggu dia main badminton 2 jam tu apa kes??? Ingat aku ni khadam ke??

Tapi aku malas la nak sound dia pulak, aku just diam tak bercakap apa-apa untill aku tulis post ni. Aku takut kalau aku bersuara karang macam-macam #@$%&*%% yang keluar. Dah la semalam aku hangin dengan sorang staff kat opis aku masih belum reda, dia pulak pi tambah lagi bengkek aku ni.

Kita tengok la besok, kalau dia muncung-muncung pastu tunjuk perangai huduh dia tu lagi....aku akan sound direct...lantak dia la nak terasa ke hape....layan....

2 comments:

Ina Hashim said...

saborrr asu...saborrr

Bahiyah Yunus said...

hahahaha....dah luah kat blog baru la rasa lega sikit. Anyway hari ni dia belanjer makan deroyan...besh...

Related Posts with Thumbnails