Monday, May 4, 2009

Today is my birthday...

Today is my birthday....yang ke-19....hehehehe...achik perasan muda belia. Anak dah 2 org pun ngaku belasan tahun. Actually hari ini umurku dah meningkat kepada 29 tahun...yes, you read me right, dah di ambang 30an dah...huhuhu....

My birthday wish??? Me, to be frank tak pernah expect utk dapat hadiah apa-apa daripada sesiapa. Cukuplah sekadar doa tulus ikhlas agar umurku panjang dan dimurahkan rezeki dan semoga kebahagiaan senantiasa berlegar dalam kehidupanku...amin.

My elder princess, Nur Fatini dah masuk tahun ketiga menyanyikan lagu Happy Birthday padaku, alhamdulillah....bersyukur sangat dapat anak-anak yang sihat dan sempurna. And now, I am counting the days to my youngest princess Nur Farzana first birthday. So proud to be a fully breastfeed mom to her...a great achievement walapun baru nak mencecah 1 tahun perjalanan breastfeeding ku. Thanks to all the support from my beloved hubby, family and my forumer/breastfeeding support group friends. I love you all so much...a lot of huggies, kisses and misses to all.

Melangkah ke alam 30an nanti ku berazam untuk menjadi ibu yang lebih penyayang, matang dan disayang oleh anak-anak. Beriltizam juga untuk menjadi isteri yang solehah dan romantis buat suami tercinta (my eyes is teary right now). Kekhilafanku, agar daku menjadi hamba yang taat kepada-Nya...insyaAllah.

p/s: this year I got a birthday present from my hubby...5 years of marriage, really once in a blue moon surprise...sungguh achik hampir pengsan tau...

8 comments:

ajasu said...

Happy Birthday to you... Happy birthday to you, happy birthday dear ASU...happy birthday to you.

Asuuu....moga panjang umur murah rezeki ya... Aminn..N moga berjaya selalu. Take Care dear.

Besday ko beza sehari dgn Azalea..hehe

Ina Hashim said...

HAPPY BIRTHDAY ASU...

Bahiyah Yunus said...

aja...aku kan muda belia...macam azalea...hehehehe

anyway thanks a lot dear...

happy birthday to Azalea too...

Bahiyah Yunus said...

kak ina...terima kasih bebanyak ye...hish...touching nih...sob2x

noreen-bulan said...

hapi besday...
sebaya ngan asben den la...huhuhu...
semoga berjaya jd ibu susuan....

Bahiyah Yunus said...

thanks ye noreen...a'ah kami ni sebaya tapi dua2 perangai still mcm budak2, terutamanya si amir tu...terlebih keanak2kan

neeza said...

hepi bday :)

Bahiyah Yunus said...

thank you an...

Related Posts with Thumbnails