Thursday, July 17, 2008

ANAK OH ANAK...Part 1

Bilangan anak kami sehingga ke tarikh 17 Julai 2008 adalah dua orang...dua2nya gegirl...tomei macam maknya (perasan betul haku) hehehehe...tapi kat post yg ni aku cite sket pasal anak sulungku...



Anak pertama : Nur Fatini
Tarikh lahir : 29 Julai 2004
Tempat lahir : SJMC
Gynea : Dr. Delaila Ahmad
Paed : Dr. Ali Azman

Camni le rupa dia masa baby, tgh dalam pantang lagi masa ni...masa ni daku ingat anakku ni berkulit gelap sebab macam lebam je warna kulitnya...bila dah besar sikit baru le nampaknya kulitnya yg sejati...alhamdulillah...kulit cerah rupanya...

Gambar yang ni pulak time dia dah besar sikit...dalam 3 or 4 bulan rasanya...tarikh takde pulak kat gambar tu...

yg ni time dia baru pandai meniarap...semuanya snap pakai handphone je sebab takde digital kamera lagi time tu...

gambar pertamaku dgn digital kamera yg pertama, Sony Cybershot DSC-P150 kaler itam...tgk la muka fatini yg tembam tu, memang kalau org tgk mesti nak cubit pipi dia...mata dia punyalah bulat...yg ni ramai chinese yg tegur...geram kot sebab mata diorg sepet2 aje...

Masa fatini baru pandai merangkak...nasib baik dia tak jadi DBKL, tolong kutip sampah kat atas lantai...

fatini masa snap gambar ni baru belajar berdiri, habis semua brg yg boleh dicapai kena simpan tinggi...rumah time tu memang bersepah-sepah...tak sempat nak kemas... balik keje dah letih, nak layan anak lagi sebab time tu fatini dah pandai main. lagipun takut jugak kalau2 dia jatuh time tgh berdiri tu...so kena la monitor sentiasa apa aktiviti dia.

No comments:

Related Posts with Thumbnails