Saturday, September 13, 2008

ANAK OH ANAK...Part 2

Salam...lama betul tak update ye...

Hmm...kali ni ku nak story pasal anak kedua ku...baby girl jugak....bertambah la koleksi tuan puteri kat umah ni. Jadilah kitorg Power Puff Girl. Yang si kakak dah booking nak jadi Blossom, adik pulak katanya jadi Bubbles...nampaknya mama kena jadi Buttercup yg garang tu le (memang mama garang pun...hehehe)



Anak kedua : Nur Farzana
Tarikh lahir : 30 Mei 2008
Tempat lahir : SJMC
Gynea : Dr. Delaila Ahmad
Paed : Dr. Sofiah Ali

Ha... ini dia gambar Farzana, masa ni umur dia baru satu hari... cumil kan??? Suci je tgk muka baby, tenang je perasaan... yelah, baby kan ibarat kain putih yg bersih. kalau rasa tension tu tgk muka baby terus je hilang tension tu... rasa belas, kasihan, cinta dan segala-galanyalah. Itu pun ada jugak manusia yg sanggup buang baby (layak dipanggil manusia lagi ke diorg tu??)

Hari kedua... ku tengah rajin menggalas D40x ku... mama ni dalam pantang pun sibuk amik gambar bagai... mama tak sanggup missed your growing up moment, sayang.




More pictures and story is coming...sabar ye...

No comments:

Related Posts with Thumbnails