Tuesday, January 20, 2009

Farzana dah berdiri

Dah 4 hari farzana berak2 dgn kerap...cair pulak tu.
Erm...risau jugak ni tapi kucuba control perasaan dulu (ke perasan ;p)
Maybe nak beralih bulan kah? Atau nak belajar buat sesuatu yg baru?
Itu kata org tua2...daku masih muda (perasan lagi)

Maybe betul la kot kata org tua2 tu (again, makcik muda lagi ye..hehehe)
Sekarang ni farzana tgh giat gigih belajar berdiri...
Tak kira di mana, asal ada tempat berpaut pasti dia akan terus berdiri.
Sampaikan timbunan baju yg dah dilipat pun jadi tempat pautan (pecah rahsia makcik malas kemas baju)

2 comments:

ena said...

tomeinyaaaa budak baju merah nih!! geget baru tau!!

Bahiyah Yunus said...

haip...nak geget anak kita pulak ye...meh la geget mak dia sekali...hehehehe

Related Posts with Thumbnails