Wednesday, February 4, 2009

Buku Annabel Karmel

Semasa Papa main badminton kat Menara TM dari jam 7.00 malam sampai jam 9.00, mama, kakak Fatini dan adik Farzana (baca sebagai The Power Puff Girl ye ) bersuka ria di Mid Valley Megamall. Tempat yg pertama mama tuju ialah MPH sebab dah lama mama mengidam nak beli buku dari Annabel Karmel. Reviews kata buku ni bagus sebagai guidence untuk weaning baby...berkobar2 nih dgn harapan supaya adik membesar bagai johan dan tak menjadi fussy eater macam kakak Fatini...

Mama jumpa 3 buku dari Annabel Karmel ni...hmmm...memang menarik buku dia. Penuh dgn ilustrasi dan warna2 supaya nampak cantik, tertarik..kau memang de bomb...ngeh3x

Buku2 tersebut ialah...hehehe..mama curik2 snap guna henpon...


Lastly...fikir punya fikir, timbang punya timbang dan belek punya belek sampai naik lunyai buku2 tu so mama pun beli yg gambar last sekali tu...RM75.90 harganya...
MAHAL??? Takpe...mama senyum je sebab tadi mama dah pow duit papa RM100...luv you papa...


No comments:

Related Posts with Thumbnails