Tuesday, February 24, 2009

My first teeth

Hari ni pagi2 morning selepas siap segala nak pegi keje, adik pulak muntah dalam kereta masa on the way tu.

Farzana sebenarnya demam since petang semalam, dalam kereta jugak dia muntah berlambak2 masa on the way balik umah.

Sampai kat umah mama dah bagi ubat demam tapi badan dia still panas dan dia pun tak berapa aktif je.

So bila dia muntah pagi ni kat dalam kereta, atas baju mama yg vogue ni...kitorg terpaksa berpatah balik dan finaly mama decide utk amik EL je hari ni.

Alang2 kalau nak tukar baju mesti lambat sebab nak kena iron, nak tukar baju adik lagi...better I'll take a leave dan duk umah jaga adik.

Boleh terus mama mendobi baju yg kena muntah tu sebelum ianya berbau ashem.

Farzana lepas mama paksa makan ubat terus continue tido sampai pukul 1 tghr but of course ada merengek2, bukan la tido nyenyak sgt.

Bila dah bangun dan makan nestum, nampak adik dah start main.

Alhamdulillah, means dia dah sihat sikit la tu....praise to Allah swt.

Ops...lupa nak story, farzana dah ada 2 tunggul gigi...maybe ini la penyebab demam si debab ni...

1 comment:

Ina Hashim said...

sila jawab tag laman rumah kat blog akak ye

Related Posts with Thumbnails