Sunday, March 15, 2009

Kakak Takmo makan ubat

Adoyai...mama tensi la kalau kakak sakit. Bukannya apa, dia ni susah sgt nak telan ubat. Dah masuk tekak bolehnya dia muntahkan balik. Dah tukar ubat banyak kali kot-kot rasanya tak sedap ke tapi dia still refused jugak. Hari ni dah seminggu demam on and off, risau jugak mama takut ada effect ke tempat lain macam otak ke....Ya Allah, selamatkanlah anakku....amin.

Temperature body kakak mama tak dapat ukur dgn tepat sebab termometer habis battery le pulak....kalau time dia panas tu memang amat berbahang if kita touch dahi dia. Mama just jerlum kepala kakak dgn kain basah, lepas tu baru dia boleh tido.

By the time mama tulis post ni mama dah tolak kakak keluar umah, biar dia dok dalam gelap kat luar sebab dia refused makan ubat. Hope this will teach a lesson to her, dengan rotan pun tak jalan jugak. Memang mama kesian tapi mama lagi kesian kalau dia asyik demam berpanjangan....sob2x

No comments:

Related Posts with Thumbnails