Tuesday, April 28, 2009

Laman Impiana

Ada sesiapa tak yang nak beli majalah Laman Impiana Edisi Bumper 2009?? Ku sedia menjualnya...

Alkisahnya begini, hobi aku adalah membeli dan membaca buku/majalah (very old fashioned kan??). Di opisku ada sebuah kiosk yg menjual serba-serbi dan bahan-bahan bacaan yg telah membuatkan diriku menjadi salah seorang pengunjung tetap kiosk tersebut hampir setiap hari. Ku membeli belah serba sedikit sambil membelek-belek kalau2 ada majalah/buku...kalau ada yang berkenan di hati memang harus ku beli. Disebabkan terlampau ghairah membeli, tak tersedar rupanya ku terbeli 2 kali majalah yang sama. Ingatkan edisi terbaru yang sampai, rupanya itu adalah re-order kerana edisi bumper yang terdahulu telah laris dijual.

huhuhuhu....dah sampai umah baru ku tahu aku dah ada majalah tu...huwaaaa.....so....ada sesapa nak beli???

p/s: gambar nanti ku tampal kemudian hari ya...

2 comments:

Ina Hashim said...

aduh...sampai terbeli dua yg sama la pulak ye

Bahiyah Yunus said...

ha....tu la kak ina...sengal betol la asu ni...

Related Posts with Thumbnails