Tuesday, April 7, 2009

Tag - the 6 sense

Tag ni ku dapat dari cikwawi mama haikal yg encem dan kakak yaya yg soooo smart....tenkius...
Apa ntah tajuk tag ni pun tak tau so acik suka2 suki kasi nama the 6 sense...ngeh3x.

Instruction:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and a description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged!

Ini gambar yang ke-6 dalam folder gambar yang ke-6 bertajuk Wedding Faruk dan Farid. Menyibuk je tgn org tu...abis rusak gambar acik snap.

Acik tempek gambar extra. Yes, diorg ni kembar...satu skulah dengan acik masa form 4 dan 5 di Sek. Men. Teknik Persiaran Brash Ipoh. Masa skulah tu acik lebih close dengan si adik, Farid yang pakai baju pengantin kaler hijau tu but both of them satu kelas with me. Tapi bila semua dah besar panjang dan dah kerja ni, acik lebih rapat dengan si abang pulak, Faruk.

Ni gambar kami bebudak teknik beramai-ramai masa wedding Faruk&Farid tu. Cuba tengok sape yang tgh dukung anak tu?? Hahaha...itu le diriku sambil menggendong award yg pertama...Nur Fatini. Masa tu umur dia 2 tahun...cute tak...errrr...acik???Ngeh3x

Acik nak tag:

1) smashpumpkin

2) ehem a.k.a nieja

3) tumitu

4) malay a.k.a abby

2 comments:

Ezmil Sahrani said...

apasai aku takde dalam gamba nie?

Bahiyah Yunus said...

hahaha...ko tgh sibuk melantak nasik minyak kot....ngeh3x

Related Posts with Thumbnails