Sunday, June 28, 2009

SARAKIDS Mini Open day


Live from Sarakids....eh chewah...live dari umahku la....

Hari ni sepetang we all satu family melepak di Sarakids sempena sambutan birthday anak sulung Puan Farah yang kedua, buat serentak dengan mini open house. Memula tu risau jugak nak pegi, mcm2 yg aku fikir, maklumlah aku ni tak pernah join memana gathering org2 cyber ni. Yang aku kenal kat situ hanyalah Puan Farah (Pa'an) yang diperkenalkan oleh Sue (owner Lunatots). Risau weih... Nak ke En.Hubby pegi? Ada ke org yg kenal dan nak layan aku? Tak meragam ke Fatini or Farzana nanti?

Setelah persetujuan En.Hubby diperolehi, aku pun gamble je pegi angkut anak beranaks. Tak sangka pulak kitorg disambut dengan warmest welcome dari Ajk-Ajk majlis. Siap dapat goodies bag lagi masa register tu dan dapat nombor cabutan bertuah (SK 035). Dapat jugak goodies bag dari Tootsie Bitsie - Thanks Farah and Rinie
I got something from the Cabutan Bertuah event. It was a nursing blouse from Butik Mydreams tapi sayangnya saiz baju tu XXL...huwaaaa.....achik pakai saiz M you....tak dapek la achik pakai. link baju tu kat sini ---> http://butik-mydreams.com/onlinebutik/index.php?main_page=product_info&cPath=5_57_144_431&products_id=1503
Harga kat butik adalah RM77....so I'm letting go at RM30 including postage (pos laju). Anyone interested??? Please leave a comment including email address.
Some pics from the venue...
The birthday girl
Me and Farzana at the party
Kids being entertained by clown
The cute cuppies
pssss...more picture to be upload soon...

No comments:

Related Posts with Thumbnails