Wednesday, July 29, 2009

Fatini Birthday Bash 2009 - Preparation

Dalam post ni aku story pasal preparation yang kitorang (aku mastermind nya) untuk birthday Fatini. Korang jangan muntah ye sebab aku asyik-asyik la post pasal birthday anak aku ni. Bukan apa, aku rasa dah 5 tahun aku buat, yang ini paling mencabar sekali. Mencabar dari segi nak melayan kerenah dan kehendak anakanda yang dah besar, dah 5 tahun pun umurnya.

Kat bawah adalah gambar party pack yang kitorang buat, Fatini sama-sama buat dengan aku. Bersemangat betul dia nak celebrate birthday dia kali ni, duk asyik tanya aku, "bila la kita nak buat party pack ni..."

So, here they are...

Each pack consist one pencil, one sharpener, baloon and sweets. Tak banyak item sebab budget tight (aku terlebih budget suda...tatot hubby marah...isk,isk).

Haa...penuh satu beg, lenguh tangan nak jinjit.


The cakes and cuppies...pasal ni aku akan buat special entry...tunggu...

Anakanda siap request nak pakai gown baru. Mama beli senyap-senyap....syyhhh...papa tak tahu nih.

Woohhooo....lengkap dengan sayap pari-pari tau...nak terbang kot.

Aku pun tak tau apa la angan-angan anak aku ni...itu baru 5 tahun. Tahun depan 6 tahun, tahun depan-depan, tahun depan-depan-depan....harus aku pengsan dengar special request dia agaknya.
ps: ni semua scheduled posting ye...bukannya aku meroyan update blog time keje...T*B jgn potong gaji aku tau....

No comments:

Related Posts with Thumbnails