Thursday, July 9, 2009

Internet Explorer 8 (IE8)

Setelah seminggu menggunakan IE8, kini aku kembali menggunakan IE7.

Kenapa?? Tak best ke??

Personally, ada yang best dan ada yang tak best. View IE8 maybe lawa sikit, surfing laju sikit dan etc...tapi part yg tak bestnya yg buat aku sakit hati dan terus revert back to IE7 ialah byk website yg jadi daily dose aku tak dapat dibukak dgn jayanya oleh IE8.

WEI...BENGKEK BEB.

Aku bukanlah org yg terrer sgt pasal ICT ni so takdelah pi bukak website canggih2 yg perlu ada add-ons bagai....aku hanya blog hopping, online windows shopping, check email dan baca forum2. Tapi kalau dah terlalu canggih sgt IE8 ni sampai yahoo mail susah nak bukak, apa kes???

So...aku akan setia dgn IE7 hinggalah IE8 betul-betul stabil dan almost semua website adalah IE8 compatible, barulah aku akan install balik benda alah ni....

3 comments:

neeza said...

pakai mozilla la.. much better, believe me :-)

Bahiyah Yunus said...

neeza...i've been thinking of using ubuntu instead of windows....LOL

Secret Drifter said...

get FIREFOX !!!!!

ubuntu !!! i am a proud user !!

easy to use n better than Vista

BEST also try Sabily

dia Ubuntu tapi versi ISlam !

Related Posts with Thumbnails