Wednesday, August 5, 2009

Aku demam...

Hari ni aku demam tapi aku tak MC...sebab....aku sgt tak larat nak drive ke klinik dan sgt tak larat jugak bebudak 2 orang ni di klinik nanti. Udah emaknya di rumah maka haruslah anak-anaknya di rumah jua...

En. suami dah keluar bekerja cari rezeki pepagi lagi, nak tolong di bawak ke klinik time tu blom ada yg di buka pintunya. Klinik yg beroperasi 24 jam pula tiada yg berdekatan kecuali 7-Eleven...hehehe...

Hari ini kami sarapan buah-buahan, lunch meggi kari dan air kopi lantaran dapurku dah kehabisan stok (beras pun dah berbubuk) akibat sudah lama tak berasap. Suamiku tak mampu mengupah pembantu maka aku katanya tak perlu bersusah-payah memasak untuk kami sekeluarga, pasal makanan biar dia yang uruskan (read:beli di kedai). Hihihi...aku suka suamiku ikut sunnah nabi, asal jgn ikut bab-bab poligami sudah la...

Atas sebab takde MC maka esok terpaksalah aku isi borang cuti....:-(

2 comments:

Anonymous said...

gi cek la demam. sekarang demam biasa pun bukan kepalang. bukan nak menakutkan ke apa. bila tengok berita pasal korban h1n1 thuh rasa kesian sangat. budak 3 tahun, 12 tahun, ibu baru lahirkan anak. gilah cek. jangan berlengah.

Asu Bahiyah said...

will go kalau esok still demam...tapi sekarang dah kebah, just ada slightly sakit kepala

Related Posts with Thumbnails