Thursday, August 13, 2009

Lama tak update

Dah berhari-hari aku tak update blog. Ada 2,3 drafted post tapi tak sempat nak edit-edit maka ianya tinggal draft ajelah.

Anak-anakku makin lasak....si Farzana dah mula melangkah beberapa tapak, maka tak cukup tangan la mamanya sebab dia semakin gigih berlatih berjalan. Alhamdulillah, setelah mencecah umur setahun 2 bulan akhirnya Farzana melangkah jua....

Si kakak, Fatini akan menyertai acara lumba lari pada Sukan Tahunan tadikanya. The game suite her well sebab dia ni memang hobinya suka yang amat berlari-lari. Kalau di suruh ambilkan apa-apa, dia akan terus berlari mendapatkannya..."berlari" here means no walking but running, bukannya "dengan segera" ye.....

Aku memang tak sempat nak coret panjang-panjang kisah budak berdua ni, en.hubby outstation maka aku sensorang yang kena handle anak-anak....penat jugak weih. Sesambil aku menaip ni si Farzana sibuk merengek-rengek suruh aku susukan dia. Tang ni memang favourite dia, menyusu sambil aku belek-belek laptop. Asal aku duduk depan lappy je mesti dia datang nak menyusu...hehehehe

Owh...how I missed the moment when they were just a small babies. Entah-entah bila diorang dah kahwin nanti aku meraung tak??

Nota H wang N wang: I'm wearing face mask during working and outing...did you??

No comments:

Related Posts with Thumbnails