Monday, August 31, 2009

My 1000 hits






Nampak tak visitors counter kat sebelah kanan blog aku nih??? Wah....tak lama lagi blog hingusan aku ni akan capai pengunjung yang ke-1000. Dan yang paling best ialah counter aku tu adalah yg jenis unique, pengunjung yang sama berulang-ulang dalam tempoh terdekat hanya dikira sebagai satu hit. Ini bermakna kalau aku refresh page sepuluh kali pun ia tidak menyumbang kepada pertambahan angka hits tu. So mana datangnya yang hampir-hampir cecah 4 angka tu???? Dari korang la....




Aku bangga tau sebab blog aku ni takdelah hebat sangat, hanya coretan merapu je tapi still ada org yang sudi jengah tanya khabar...alhamdulillah.




So sebagai menghargai pengunjung-pengunjung blog aku ni, aku akan hadiahkan saguhati untuk pengunjung blog yang ke-1000.




Sesiapa yang bertuah tu, yang buka blog aku pastu time tu visitors counter tu tunjuk angka 1000...sila buat bukti bergambar ye...tak kisah la nak print screen ke, snap pakai camera ke, henpon ke....janji ada gambar. Pastu hantar gambar tu ke email aku samadikaca@yahoo.com dgn details diri.




Nama, alamat, contact no. dan blog jika ada.




Hadiah saguhati ialah sebentuk cincin Zhulian buat pengunjung perempuan atau sebatang ballpen yg berkualiti (bukan yg kedai runcit punya la...) untuk pengunjung lelaki.




Siapalah yang bertuah tu ye...sama-sama kita nantikan.



No comments:

Related Posts with Thumbnails