Wednesday, September 16, 2009

The dog that fasting in ramadhan

.
.
.
.
.
.
Gambar ni kurang jelas sebab aku ambik pakai handphone dan dari jarak jauh. Nak pegi dekat-dekat aku takut anjing tu lari...bukan aku takut dia gigit la sebab camne anjing tu nak gigit kalau kat kepala dia ada botol tu??? Ntah macam mana la botol tu boleh lekat kat kepala dia...the whole head was inside!
.
.
Aku jumpa anjing ni masa nak hantar Farzana ke nursery...ketawa kitorg kat dalam kereta, but feel sorry too...tapi camne nak tolong?? Karang aku kena samak pulak...pastu dah lepas dari botol tu karang tak pasal-pasal dia gigit aku kang. Hopefully ada la non muslim yg sudi tolong anjing ni....
.
.
Nampaknya ada anjing yang berpuasa pada hari tu....hhiihihii

No comments:

Related Posts with Thumbnails