Saturday, September 12, 2009

Farzana's first outing

Cik kak kecik ni kan dah dapat kaki, dah pandai berjalan so dia dengan gigihnya mengukur keluasan lantai rumah kitorg. Dari living hall membawa ke utility room, mendaki tangga hinggalah menjengah toilet. Farzana tidak lagi betah duduk setempat dan main toys yang sebakul tu....kerjanya hanyalah berjalan, berjalan dan berjalan.
.
Last weekend aku baik hati lepaskan dia main kat halaman rumah, for the fisrt time dia akan berjalan sendiri kat luar. Punyalah excited cik kak kecil ni bila mama dia sarungkan shoes....mulut tak henti-henti berbunyi, agaknya nak cerita kat orang yang dia akan berjalan kat luar...hihihiihi...kelakar betul.
.
Here's are some pictures of her during her first outing. We all bawak dia ke Isetan dan Sogo the next day untuk shopping baju raya, makin suka la dia sebab dapat jalan kat mall....macam-macam ada....but gambar masa kat dalam mall tu aku tak ambil le pulok, tak ingat you....just a few snapped semasa berjalan ke KLCC. I will upload it in my next entry....wait ye.....
.
All my readers....enjoys the pics....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Btw, kasut yang dia pakai tu adalah turun temurun dari kakak Fatini...hahahaha....cheapskate mama.

No comments:

Related Posts with Thumbnails