Monday, September 7, 2009

Our Baju Raya 2009

As promised, aku nak upload gambar baju raya kitorg tahun ni...yg aku story hari tu, aku tempah kat hometown aku. Kalau bagi korg tak lawa tu harap maaf la ye, bagi aku it just nice to suite my taste. Aku tak suka yg terlalu grand sebab aku rimas kalau menjadi tumpuan perhatian org, the limelight. Nak-nak pulak kena org yg jenis asyik dok pandang kita dari start jejak pintu sampai la nak balik....it was so not me. Kalau boleh aku akan pakai baju yg off the colour.


Baju Fatini dan Farzana
.
.
.
.
.
.
.
Baju Mama
.
.
.

Actually aku tak banyak koleksi baju kurung/kebaya sebab aku jarang pakai, yg ada hanyalah pakai untuk raya, function rasmi dan kenduri-kendara. Ada la sesekali pakai ke opis, itu pun pada hari Jumaat sebab aku lebih prefer pakai uniform company time kerja....aku kan "off colour". Memang sememeh habis la kalau korg tengok. So kalau sesekali aku pakai baju kurung ke opis, gerenti sepanjang jalan org akan tegur aku camni "Aik? Pakai baju kurung?" atau pun "Lawa la hari ni...". Hidung aku pun asyik la kembang kempis....mana la tak besar....hihihi. Untuk elakkan hidung aku menjadi semakin kembang dan besar, maka aku pakai la shomot2 je.....ahaks...

No comments:

Related Posts with Thumbnails