Sunday, September 6, 2009

Penyampaian hadiah

Finaly, ini post terakhir pasal cerita sukan tadika Fatini...mesti korg sumpah seranah kan? Cerita dah basi baru nak story....bukannya apa, achik ada angin M nak cucuk portable harddisk/kamera nak upload gambar ke blog, ditambah pulak dgn features baru utk upload gambar dan create posting kat blogspot ni...kacau bilau jugak la posting2 aku. Takpe, I will get used to...sooner or later....

Hhmmm...bila la nak ada domain sendiri ni???Anybody nak sponsor??

Achik takde idea nak ngomel so korang layan gambar jelah yek.....

The score board
Cuba tengok gambar ni...ada ka patut papa dia pi ambik gambar dari belakang???
Cheh....spoilt la...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ketua pasukan rumah kuning, mengambil trofi juara keseluruhan
.
.
They're happy faces...penuh semangat kesukanan
.
.
.
Bergambar with cikgu2 and pengetua
.
.
Tengok gambar ni...budak yg dalam kotak merah tu....her name was Marissa. She naik angin masa prize giving ceremony sebab Fatini got more hadiah dari yg dia dapat....she cried out loud....she makes me thinking/remembering my anak buah, Nurul Asyikin, my late brother's adopted daughter. They have a few common things, the healthy body and the perangai and also the skin colour...so sama lorr....tak caya???
See it by yourself....sama kan?

No comments:

Related Posts with Thumbnails