Thursday, October 1, 2009

Persembahan Raya?

Hish....seumur hidup aku tak pernah terfikir aku akan kena buat persembahan pada majlis jamuan hari raya. Iye....aku memang selalu buat persembahan time skulah dulu tapi persembahan untuk hari raya tak pernah terlintas kat kepala aku ni....tup,tup bila dah kerja ni pulak aku kena...

Actually cerita cenggini...jabatan aku nak buat majlis sambutan hari raya tak lama lagi so organizer minta setiap unit kat dalam jabatan kitorg present satu persembahan semasa jamuan tu nanti. Unit aku pun terlibat sama la untuk contribute something. Pening jugak kepala aku fikir apa la yg nak dipersembahkan nanti, setakat nyanyi lagu raya tu mesti dah common kan?

So korang ada any ideas??

No comments:

Related Posts with Thumbnails