Monday, November 23, 2009

Durian Oh Durian

Lama betul aku tak makan durian...last sekali aku makan adalah semasa bulan Julai dulu...itu pun masa Pesta Durian oleh Fibrecomm. Aku pergi dengan beberapa orang member opis, ni first time kitorang dijemput padahal kitorang la yang selalu berurusan dengan NOC Fibrecomm ni...yang tiap-tiap tahun di jemput adalah orang-orang yang tak berkenaan...hangin je dengan diorang duk story pasal Durian Fest ni....

So tahun ni bila kitorang dah di jemput tu aku and the geng pun bantai la dengan bersungguh-sungguh apa yang ada...aku assume ada durian je...tak sangka pulak ada kaum kerabat dia sekalu...ada rambutan, manggis dan jugak duku/langsat.












Kenyang betul aku makan durian hari tu...nasib baik aku bantai puas-puas sebab lepas tu sampai la ke hari ni aku belum makan durian lagi...huhuhuhu....tengok gambar tu je dah menitik air liur nih....gaaaa

"Papa....mama nak makan durian...."

2 comments:

Anonymous said...

Oit. Muka aku ada kat sini. Nyam-nyam-nyam.

Asu Bahiyah said...

Aicheh...buat tak tahu pulak....bukan ke ko yang paling kuat makan time tu...hahahaha...

Related Posts with Thumbnails