Friday, November 13, 2009

Nak pegi tengok teater...

My kelab kat company ada hantar email invite sesiapa ahli yg nak pegi tengok teater kat Panggung Bandaraya DBKL. Tajuk teater tu sangat catchy... Bawang Putih, Bawang Merah.

Owh...aku sangatlah teruja nak pegi tengok, nak bawak dedua gegirl aku ni...terutamanya si Fatini sebab dia memang suka sangat la kat filem dan drama melayu. Aku berharap she will learn something useful bila tengok teater ni kelak.

Nanti aku review pasal teater ni, kalau kitorang jadi pergi la....

ps: harap2 bukan la cerita bawang2 versi indon tu yek....nak yg ori punya.

2 comments:

tshirtBelang said...

pergi tgk teater?
Anak pergi sekali ke?

Asu Bahiyah said...

aku pegi teater tu....siap bawak anak-anak aku dan anak-anak buah lagi...ada org tegur aku..."ramainya anak..." hihihihi

Related Posts with Thumbnails