Thursday, December 24, 2009

Dah mabuk cuti....hohoho

Hari Khamis....Yess....best siot sebab esok, lusa dan tulat (apa daa....tulat...hihihi) cuti....

Dah terbayang kat mata besok nak tergolek-golek depan TV dengan anak-anak dan En.Hubby....syoknya...

Boleh la mendobi baju yang berlonggok-longgok....hari-hari balik dari opis tak terdaya nak buat itu semua sebab dah malam hari....badan pun dan merengek-rengek minta direhatkan...soo....bedebush la titun....

On weekend pun kepala dah berangan nak jalan-jalan cari makan kat our few favourite restaurant, meleleh ayaq liuq makcik bila teringan plan hat ni...hihihihi....

And....me also dah promise nak bawak anak-anak tengok wayang cerita....




Fatini dah terseyum lebar sebab lately dia suka berangan ala-ala fantasi sikit, jadik princess la, cinderela la, Hannah Montana la....she has turned into girl's world, no more Mickey Mouse or Tom and Jerry....so cerita ni memang kena la dengan jiwa dia....

Tahun 2011 nanti dah nak masuk sekolah kebangsaan....dah besar dah anak mama sorang ni, tak terasa cepat betul masa berlalu kan.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails