Wednesday, December 9, 2009

I love playing outside....

Hai....dressing saya macam "cowgirl" kan...?


Nasib baik boot tu kaler biru, kalau kaler kuning....jadi Phua Chu Kang la pulak.


Mama saya memang jarang bagi saya main kat luar...kedekut la mama ni...


Haish....pagar ni kunci la pulak, kalau tidak boleh jenjalan kat luar sana.


Apa ni ambik gambar orang banyak-banyak...?


Meh nak test, best tak guna kamera ni...?


Posed maut untuk mama yang suka snap gambar orang....


3 comments:

ummi said...

cowgirl? yeeeeehaaaaawwww!!! comel. mama letak keta kat luar la mama time anak2 nak main kat dalam.

Asu Bahiyah said...

diorang jarang-jarang dilepaskan main kat luar...kadang-kadang 1/2 jam je free pastu kena masuk kandang balik. mama diorang ni terlampau cerewet la....

Asu Bahiyah said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails