Tuesday, January 19, 2010

Mebeng oh Mebeng

Aku hangin dengan M2U hari ni....dah la kena login sampai 4,5 kali baru dapat completed transfer pastu aku dah request TAC sampai 3 kali....haram satu pun tak sampai-sampai. Dah sejam menunggu....siap aku buat test call dgn SMS phone aku ni kot-kot hanged ka, apa ka....ayoyo....

Niat di hati nak sambar novel yang aku baca sinopsis dia kat blog si limaunipis, macam menarik sangat-sangat. Lagi pun aku dah lama meninggalkan donia novel ni....dah beralih ke donia majalah pulak. Macam-macam majalah aku baca, tapi yg ilmiah jelah....takdo nyer aku pi beli Mangga ke, Hai ke....buang duit je.

Majalah yang wajib aku beli setiap bulan adalah Pa&Ma, pastu dua bulan sekali aku beli Laman Impiana. Kadang-kadang (boleh kata tetiap bulan jugak la...) aku beli Anjung Seri dan Impiana. Pastu lately ni aku jatuh chenta kat majalah Rasa le pulok...tapi memasaknya blom jugak rajin....hihihihi....

Actually aku nak beli novel ni....



Dan, kalau yang ni meletup....aku nak kebas yang kat bawah ni pulak...





Adakah aku akan kembali terjun ke timbunan novel-novel??? Kita tunggu ketibaan Jaja&Din yang aku purchased (walau pun blom berjaya dek Mebeng bengong....grrrr...)

No comments:

Related Posts with Thumbnails