Monday, February 22, 2010

Apahal Ntah???

Aku pun tak tahu laptop aku ada apa hal ntah....dah 3,4 kali aku kena time kat opis. Aku boleh access semua laman web kat intranet company aku tapi nak keluar ke dunia internet tak lepas-lepas. Esok tu aku try balik okay le pulok...

Nak kata aku takleh access sebab server Wifi problem pun tak jugak sebab even aku connected via cable pun still the same problem persist. Orang lain okay je boleh masuk internet dari PC diorang. Kalau la kot-kot internet browser aku ni buat hal, apasal pulak esoknya tu aku boleh je masuk internet macam biasa???

Haish...bikin pening kepala achik je.

Aku ni bukan la selalu sangat merayau-rayau ke internet tu, just untuk blog hopping je....tapi kalau takleh masuk satu hari nak meroyan le jugak achik jadinya. Macam katak bawah tempurung je....arrrggghhhhh....

Oh my handsome and cute dear hubby....can I get a new lappy??? VAIO perhaps???

No comments:

Related Posts with Thumbnails