Wednesday, February 24, 2010

Yippiee....

Hahaaha...ini bukan iklan pasal akaun Yippie kat Maybank tu ye....just nak bagitau achik gumbira sebab setelah bertungkus lumus mencuba nak install Microsoft Office 2007, akhirnya hari ni achik berjaya.

Sebenarnya bukan achik yang buat sendiri, tapi achik mintak tolong budak praktikal kat opis FST untuk buatkan. Yelah...achik dah naik bengang bila buat self installation tak berjaya, dah lebih sepuluh kali try tapi tak jugak boleh maka achik buat muka kesian suruh budak praktikal tu install kan.

Maka dengan rasminya hari ni achik menggunakan Microsoft Office 2007, tengah godek-godek lagi functions yang ada tapi as the first impression, view dia lawo...performance dan lelain achik blom tau. Next time achik story lagi pasal baru nak buat eksperimen itu ini dengan software baru. For the Microsoft Outlook...memang I loike.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails