Monday, March 15, 2010

Good Bye and Good Luck

Setelah hampir 6 tahun aku bekerja di unit ini, berbagai-bagai wajah manusia telah menghiasi bilik kawalan nan tercinta ni. Ramai yang telah datang dan pergi....perginya for good insyaAllah.

Wajah-wajah yang telah meninggalkan kami yang menjadi penunggu setia bilik kawalan ini ialah....

En.Azman (kiri) dan En.Fariza (kanan).

En.Azman telah ditukarkan ke unit lain, untuk menguruskan sebuah projek baru (CGIS). Beliau merupakan manager ketika bertugas di pusat kawalan.

En.Fariza pula bertukar ke bahagian lain (keluar dari bahagian sekarang) kerana kenaikan pangkat. Dahulu beliau adalah juruteknik di pusat kawalan.


En.Shahrizal.

Beliau merupakan seorang jurutera di sini tetapi telah meletakkan jawatan dan berhijrah ke Exxon Mobil. Kini berkhidmat di Alcatel Lucent.


En.Ardian

En. Ardian merupakan pengganti En.Azman sebagai Pengurus, juga telah meninggalkan syarikat ini dan sekarang berkhidmat di DiGi.


En.Husni Azam (berbaju biru di sebelah kiri) dan En. Pazli (bercermin mata).


En.Husni adalah jurutera kawalan di sini, beliau telah ditukarkan ke unit Planning.  En.Pazli adalah seorang Teknikal Eksekutif, telah berpindah ke unit CGIS.


En. Mohd Khairul Faizal.

Seorang juruteknik kawalan di sini, meninggalkan syarikat untuk mengejar cita-cita sebagai anggota penguatkuasa beruniform. Kini beliau berkhidmat dengan Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM).


En.Emrull.

En.Emrull adalah jurutera di sini, telah di tukarkan ke bahagian O&M.


En.Zaki.

Beliau merupakan anggota kerja terkini yang meninggalkan pusat kawalan ini. Berkhidmat sebagai seorang Eksekutif Teknik, meninggalkan kami semua apabila permohonan beliau untuk berpindah ke Butterworth telah berjaya. Minggu lepas kami telah mengadakan sedikit majlis perpisahan untuk beliau, semoga ianya menjadi kenangan manis buat kita semua...  


Kepada semua anggota kerja berkenaan, selamat maju jaya di tempat baru.

2 comments:

investandtravel said...

Lepas nih bertambah lagi satu muka yg akan ditempel disini.

asu bahiyah said...

Yup...betul tu...lepas sorang, sorang pegi meninggalkan akuarium NOC.

Related Posts with Thumbnails