Friday, March 19, 2010

InsyaAllah...

Semalam aku pegi untuk routine checkup kat klinik panel company aku....dan doktor tu pun scan untuk ke sekian kalinya, hoping to know the exact gender of my baby la...oh, btw aku dah 26 weeks of pregnancy, memang sepatutnya boleh nampak la gender baby tu....tak sabar betul nak tahu...hihihii

Semasa scanning the doctor smile....and she said "InsyaAllah..."

I was smile a bit tapi tak sure la samada apa yang aku assume tu sama dengan apa yang doktor tu fikirkan. masa tengah test for  sugar level tu she said again..."InsyaAllah baby boy..."

My hubby  tanya la..."tak berapa nampak ke doktor?"

The doctor then replied..."Dah ....dah nampak  tadi ada  telur..."  (maaf, bahasa  pasar je...hehehe)

Masa tu aku rasa nak lompat dan cium je hubby aku kat situ jugak....hehehehe...so InsyaAllah he is a boy.....unless.... Allah know best.

Tapi aku tak berani nak shopping kaler-kaler maskulin lagi...tunggu aku pegi checkup dgn Dr.Delaila dulu, dapat confirmation dari specialist..hehehehe... Entah bila nak pegi pun tatau sebab  malas betul nak tunggu  lama-lama, patient dia ramai sangat. Nak jumpa  sekejap je...dalam 10-15 minit tapi kena tunggu paling cepat pun 1 jam....aiyyooo....

Btw, I gained almost 10kgs...ada 3 more months to go...entah berapa lagi kgs  yang akan bertambah....scary giler.....aku makan taklah banyak mana pun....

2 comments:

investandtravel said...

Tahniah sebab dapat baby boy.
Semoga semuanya selamat.

Ina Hashim said...

alhamdulillah :)

Related Posts with Thumbnails