Thursday, March 4, 2010

Upload gambar

Hari ni aku baru ada chance nak upload gambar kitorang ke Kuching bulan lepas...dah lama terperap kat dalam kamera.

Cheh....ayat tak hengat...ada chance konon, padahal diri sendiri yang malas. Dibuatnya memory card kamera tu kaput tak ke haru....baru la time tu nak meraung bagai....

Anyway...itu baru aku upload dari kamera ke lappy, dia punya story lain kali daaa....angin M lagi...hihihihi...

Duduk rumah ni membuatkan aku jadi lebih penat...penat berperang dengan dua gegirl yang suka bergaduh sesama sendiri tu....adoiyai anak-anak....kesian la kat mama yang boyot ni....huhuhuhu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails