Tuesday, May 4, 2010

The Big Three O


Today....I've turned into a new group number...the big 30....

Affraid?? Nope, it's just a figure.....hahaha..I'm still young at heart....LOL....




Aku tipu....sebenarnya malam semalam aku dah nangis, mengenangkan usia yang makin meningkat ni memang membuatkan aku sangat takut. Umur 30 tahun....bermakna perjalanan hidup aku tinggal lagi hampir separuh jalan....purata jangka hayat wanita rakyat Malaysia ialah 76.9 tahun, itu pun jika panjang umur dan sihat tubuh badan. Kalau dah sampai masanya dalam sekelip mata pun kita boleh menyahut panggilan Ilahi (ish,ish,ish....panggilan haji pun belum tertunai lagi...huhuhu)


Tahun ni rasanya takde hadiah dari hubby kot....dia just wish Happy Birthday malam semalam. Aku pun tak mengharap apa-apa....cuma kasih sayang yang abadi dari dia walau pun umurku dah semakin meningkat. Harap dia tidak berpaling kepada yang lebih muda....(poyo je ayat...macam la aku ni dah tua sangat...hihihii).

Tapi...kot-kot la kalau dia tanya apa yang aku request....aku nak mintak duit kat dia nak pi shopping di JCard Day Jusco Mid Valley...hehehehe

Wish me a good life everybody....I've wish the same for all of you, and you, and you....owh...and you too....

No comments:

Related Posts with Thumbnails