Sunday, May 23, 2010

Last minute shopping

Dalam aku dok sort dan kemas baby stuff yang dah beli rupanya aku tertinggal satu benda penting....

Cadar dan sarung bantal takde rupanya....

Yang Farzana punya dah lusuh beb, takkan nak guna yang tu kot...kesian kat baby ni.

Nampaknya esok nak tak nak achik boyot kena gi beli jugak, nasib baik Manjaku Baby dekat je dengan umah, dalam 10 minit drive je...

Aku dah takleh tangguh sebab hari Selasa kena pegi antenatal checkup dengan Dr.D, dia dah scheduled kan aku untuk CTG test. Result tu could be any, either OK or not OK. Karang tak pasal aku kena induced macam masa buat CTG test Farzana dulu kan ke kes naya???

No comments:

Related Posts with Thumbnails