Wednesday, May 26, 2010

While hubby's is away...

Hari ini tinggal aku sorang struggled with anak-anak sebab En.Hubby berkerja outstation ke JB. Harap-harap aku okaylah...means takde tetiba sakit nak bersalin ke hape. Lagi pun En.Hubby pegi satu hari je....insyaAllah esok petang dia sampai la ke rumah.

Aku kalau boleh dah tak nak dia pegi OS lagi, yelah...udah isteri sedang menunggu hari je lagi dia nak kena pegi jauh-jauh. Tapi dah tuntutan kerja so nak buat camne...redha jelah. Risau jugak kalau tetiba masa dah time kan...sapa nak handle anak-anak. Setakat nak pegi hospital tu aku rasa takde masalah sangat, jiran-jiran boleh tolong hantarkan atau pun aku call je balai Polis berhampiran mintak tolong diorang...hehehehe

Anak-anak pulak time papa diorang takde ni lah lebih sikit ngengada....kalau ada papa tu diorang agak takut nak buat hal yang bukan-bukan.

Apa-apa pun ini semua dugaan Allah untuk aku....bukan semua benda dapat diperolehi dengan mudah kan??? Kitorang akan okay...insyaAllah. Ku doakan En.Hubby jugak selamat pergi dan kembali ke pangkuan keluarga.

p/s: Semangat tuh....Father's Day card awal-awal lagi dah beli, harap-harap tak terlupa nak bagi bila dah sampai harinya nanti.

No comments:

Related Posts with Thumbnails