Saturday, June 12, 2010

Baby Muhammad 8th Days Update

Pagi tadi semasa memandikan baby Muhammad, tali pusatnya telah tanggal. Alhamdulillah...cepatnya kering dan tertanggal. Kakak-kakak dia dulu lambat sangat, si Farzana tu sampai 14 hari.

Aku gembira sangat sebab lepas ni lebih mudah la nak siap-siapkan baby Muhammad pakai barut, pampers segala sebab dah tak perlu risau terusik tali pusat tu lagi dah.

Btw, aku belum lagi start mengurut sebab belum dapat balik ke kampung. Hubby aku sibuk sikit so terpaksa tunggu jadual dia lengang sikit baru dapat balik berurut di kampung aku. Tukang urut yang aku kenal kat sini semuanya nak kena pick up diorang kat rumah. Dah hubby asyik outstation je memanjang so sape nak pegi ambik???

Next week hubby aku ada kerja di JB seminggu so aku amik keputusan untuk angkut anak-beranak semua ikut dia. Masa dia pegi kerja kitorang lepak-lepak (read as tido memanjang) kat bilik hotel, insyaAllah kalau ada WiFi connection aku akan bersiaran dari Thistle Hotel (dulu Hyatt JB).

No comments:

Related Posts with Thumbnails