Thursday, June 3, 2010

Fathwan@Az-Zahra

Budak Fathwan ni masuk hospital dah lama, bulan April 2009...tahun lepas punya cerita. Masa tu dia demam yang berpanjangan. Doktor suspected dia kena jangkitan virus so kena tahan, masuk drip dan diberi antibiotik.

Masa hari dia masuk wad tu kitorang semua plan nak pegi berhujung minggu di Port Dickson...last-last semua sekali berkmpul di Az-Zahra Bangi jelah, piknik makan KFC kat situ je...hehehe. Dah jadi macam bilik hotel pulak wad yang dia duduk tu, nasib baik ambik bilik single bed. Kalau sharing room confirmed patient sebelah pening dengar kitorang riuh rendah kat dalam tu.












Budak hitam yang sakit tapi boleh pulak main PC games tak henti-henti. Kat dalam plastik atas meja tu adalah buah timun. Ye...timun yang di buat ulam tu, memang budak ni suka sangat la makan timun.

No comments:

Related Posts with Thumbnails