Thursday, July 29, 2010

Happy Birthday Nur Fatini - 6 years


Hari ini adalah hari ulang tahun kelahiran Nur Fatini yang ke-6. Tak Sangka ye anak aku yang sulung dah 6 tahun, tahun depan dah nak  ke sekolah kebangsaan. Disebabkan mama yang sibuk dengan baby so tahun ni takde plan nak celebrate macam tahun lepas, lagi pun papa dia mcm keberatan je nak bagi green light. Kesian kat kakak, jadi mangsa keadaan. Maybe next week baru nak belikan kek untuk dia buat acara potong-potong kat sekolah. Lagi pun sepanjang minggu ni kakak tak pegi sekolah pun sebab papa outstation, takde orang nak hantarkan.

Apa-apa pun Happy Birthday Kakak. Semoga kakak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang solehah...amin.



Enhanced by Zemanta

No comments:

Related Posts with Thumbnails