Sunday, July 4, 2010

Sukan Tahunan Tadika TNB KL 2010 - Part 1

Seperti tahun lepas, tahun 2010 ini pun tadika Fatini mengadakan hari sukan tahunan. Tahun ni Fatini hanya terlibat dalam 2 acara je iaitu Obstacle Run dan Lumba Lari 25 meter Perempuan 6 tahun . Tak banyak story to tell so korang layan gambar jelah. Owh...gambar kurang menarik aku rasa telah di ambil oleh En.Hubby sebab omak eh sibuk jaga baby Muhammad.


Acara Perbarisan Rumah Sukan - Rumah Kuning/Daisy





Persembahan Gimrama


Tapi Fatini tak masuk acara gimrama ni sebab dia selalu ponteng sekolah, so susah nak buat latihan. Mau tak kerap ponteng, mama dia kan cuti 2 bulan so kalau papa kena keluar kerja anak-anak pun tak sekolah la...


Acara Obstacle Run







Untuk acara ni Fatini dan kawan-kawan yang mewakili rumah kuning dapat nombor 2. Okay la tu kan...



Ikuti sambungan Sukan Tahunan Tadika TNB KL 2010 - Part 2 ye.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails