Wednesday, August 4, 2010

Cubaan Memandu

Pagi tadi En.Hubby minta tolong drive kereta masuk ke porch di depan umah.

Aku adalah mengelabah sangat sebab dah 2 bulan ko tak bawak kereta. Semua jadi serba tak kena, tengok cermin kiri, belek cermin kanan, jeling cermin pandang belakang...

Hasih...macam budak baru belajar drive lagaknya sampai En. Hubby kena tolong guide kan nak pusing ke mana dan nak berhenti kat mana.

Aiyoo...minggu depan dah start keje, kalau bawak kereta pun macam budak nak bertatih camne nih??


No comments:

Related Posts with Thumbnails