Monday, January 17, 2011

WQ PARK Rehabilitation Centre

Post ini khas buat Puan Juzer/Nieza dan sesiapa yang nak tahu mengenainya...sharing is caring kan...

Asu tak pernah pegi tapi asu ada attend consultation session by diorang kat opis asu dulu...very friendly. Memang rasa macam nak pegi tapi penyakit bertangguh ni lagi kuat berbanding penyakit sakit belakang ni maka...tunggulah dulu ye...hehehehe

Location


We are located in Kelana jaya, easily accessible from the Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP Highway)

Address

Centre:

WQ Park
Health & Rehabilitation Centre
Lot 2D, Jalan SS5D/6
Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Tel : +6 03 7804 4171 / 8171 Fax: +6 03 7805 2171
http://www.wqpark.com.my/
info@wqpark.com.my


3 comments:

Nieza Ishak said...

tengkiuuuuuuuuuuuu asu,
nanti nieza nak call tanya ..

TQ very muchhhhhh ... kalo google mmg tak jumpe .... ;)

Asu Bahiyah said...

Takpe, no problem...knowledge itu lebih berharga jika dikongsi bersama org lain...

Anonymous said...

kos rawatan mcm mana yer.. berpatutan tak? tau org kaya2 je leh buat rawatan?

Related Posts with Thumbnails