Tuesday, March 8, 2011

Gambar panas staff Toys 'R' Us

Minah ni seksi betul, pakai ala-ala bikini je kat store Toys 'R' Us tu...siap lepak atas lantai store lagi...ish,ish,ish...

Tak tau lah nak kata apa anak bangsa kita sekarang....hangpa semua tengok la sendiri....[mode: geleng kepala]






















Ampun ye...aku baru teringat nak upload gambar Farzana zaman jepun nih. Dah hilang story sebenar so aku hentam je tittle kasik panas sikit...hihihii. Gambar ni aku hambik masa kitorang shopping kat Toys 'R' Us Bangsar Village tahun 2009....huhuhuhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails