Tuesday, April 12, 2011

Projek baru

Dua orang sahabat kat opis ni bakal menjadi raja sehari, maka aku tetiba gatal tangan nak sumbangkan sesuatu buat diorang berdua. Bendanya simple je but yet stunning....eh..chewahhh!

Ini ha bendanya....goodies bag made from brown paper bag. Gambar-gambar kat bawah adalah ehsan encik google.





So sekarang ni aku tengah tunggu brown paper bag yang aku order dari http://www.pph.com.my/ dengan harga RM75 untuk 1000 pcs. Murah kan??

Tak sabar rasanya nak hias comel-comel paper bag tu....zaman aku kahwin dedulu mana ada semua ni, paling canggih pun orang bagi sapu tangan je time tu.

Btw aku sponsor diorang goodies bag je...isi dalam taruk le sendiri...hahahaha.

3 comments:

Nieza Ishak said...

sempat lagi tue buattttt ;)

kalo nieza entah bila nak carik masa, seybuk dgn nak ulangkaji suffiya membaca lagik

ada masa free pun seybuk nak kodoq tdoq jerk .. ;)

Asu Bahiyah said...

Nieza...tak buat kat rumah, buat kat opis sikit-sikit, time pam susu pun boleh. Kat rumah tak boleh buat sebab banyak assistant.

Anonymous said...

bole taw kat mana order y bag 2 x? ��

Related Posts with Thumbnails