Tuesday, September 6, 2011

Masih Mood Cuti

Ye...walau pun aku dah dua hari masuk kerja tapi mood mau kerja masih belum mari...

Jangan la korang ingat aku ni nak beraya sakan, takde maknanya...cuma aku masih di dalam mood cuti, nak golek-golek atas tilam kat rumah, nak main game dan tgk tv sampai lebam.

Owh, indahnya dunia kalau hari-hari boleh buat mcm tu....

Kat tempat kerja pulak macam c**** (maaf, dah sampai tahap gaban punya geram), suka assume org takde kerja sebab hari-hari duduk depan komputer tak gerak-gerak. Udah kerja aku tengok NMS mestilah kena duduk kat komputer...ggrrr. Ingat aku main facebook (yg mmg kena blocked kat opis) ke hape??? Maka dikutip la kerja-kerja org lain tu bagi kat aku...aduih...:-(

No comments:

Related Posts with Thumbnails