Thursday, July 11, 2013

Tolong...rumahku bersawang...

Dah lama aku tinggalkan blog ini sepi, sunyi...sampai bersawang rumah mayaku. Tetiba hari ni aku dapat ilham untuk menulis. Adakah ini menandakan aku akan kembali aktif menulis? Sempatkah aku nak menulis sambil menguruskan anak-anak dan juga menjalani karierku yang terbaru yakni menjadi seorang pelajar sepenuh masa? Sampai saat sekarang pun time management aku entah ke mana...ke laut kata org2 sekarang (dah tua sgt ke aku?)

Oklah, cukup melalut utk kali ini....

Buat yang belum tahu, aku sekarang sedang menyambung pengajian secara sepenuh masa di MSU dalam bidang Elektrik dan Elektronik. Doakan agar aku dapat buat yang terbaik dan lulus dgn cemerlang ye...

Sedikit santapan mata...dah besar dah anak2 aku...Fatini 9 tahun, Farzana 5 tahun dan hero tunggal kami (buat masa ni belum ada penambahan lagi) Muhammad 3 tahun.



posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails