Thursday, July 16, 2009

Gambar-gambar groomin' with Nona

Benda ni aku dah story kat sini

Post ni hanya ada gambar-gambar sekitar aktiviti tu, dari kamera kak Yati. Dari henpon aku ada la beberapa keping tapi aku tak letak kat sini sebab gambar-gambar tu adalah yang di snapped oleh my junior photographer, Fatini....so kualiti gambarnya so-so ajelah. Nak gambar official kena tunggu Majalah Nona le....layan.....













2 comments:

cikwawi said...

alahaiii... aku rasa terpanggil untuk masuk grooming class ni.. dah timbul kesedaran n dapat hidayah kut... huhuhuhuuu.. acik shomotsss...

Bahiyah Yunus said...

nanti kalau ada lagi sessi ni, asu invite ye...insyaAllah lepas raya karangkraf will continue

Related Posts with Thumbnails