Thursday, September 23, 2010

Peristaltic Nipple

Sebelum ni kan aku ada bagitau yang baby Muhammad refused bottled feeding. Baca story tu kat sini

Alhamdulillah sekarang dia dah mula minum susu dari botol dengan kapasiti yang normal. Kalau zaman Farzana dulu botol dan puting ajaib dia ialah botol MAM tapi si Muhammad ni lain pulak seleranya. Dah puas dicuba bermacam-macam jenis botol dan puting, dah berhabis duit ringgit juga membeli jenama itu dan ini akhirnya aku jumpa juga si ajaib itu...yang sesuai dengan selera Muhammad.

Memperkenalkan peristaltic nipple keluaran Pigeon. Ia mempunyai 2 saiz iaitu untuk standard neck botlle dan wide neck botlle. Aku beli yang standard neck aje sebab senang nak fit dgn botol Medela, NUK, MLO dan Bumble Bee yang aku ada. Harganya RM13.90 bagi dua teat.



Bacalah serba sedikit pasal peristaltic nipple ni...aku cut and paste dari website Pigeon.

Nipple Features


Super-Stretchable

Teat section has an "accordion-like" portion that enables it to stretch in response to the peristaltic movement of the baby's tongue. At PIGEON, we believe that stretchability is the most important function of an artificial nipple in encouraging baby's natural suckling motion.

Ultra-Soft Silicone

The nipple's surface is very soft, yet it does not collapse easily. Made from thick ultra-soft silicone material, the nipple has similar elasticity to that of a mother's actual breast. The dome-like shape makes baby's mouth open naturally, and supports its mouth softly and fitting its lips gently.



By adding M and L sizes to the PIGEON Peristaltic Nipple product range, the softness of each nipple is approximately controlled to ensure the best performance at each developmental phase of your baby. Similarly, different hardness of silicone material is matched accordingly to the size of the nipple. Therefore, each size of nipple is appropriately shaped with the softness of the material.

AVS Air Ventilation System

Peristaltic Nipple ensures minimum air intake smoothly into baby's stomach during feeding.


Nipple Size


Recommended Guide to Correct Hole Size

To ensure the ideal feeding time of 10 to 15 minutes, a nipple with the proper hole size should be chosen.

NB to 3 months for Newborn
Peristaltic Nipple Slow Flow


2 to 3 months+
Peristaltic Nipple Variable Flow


2 to 3 months+
Peristaltic Nipple Variable Flow
For baby whose requirement is more than M but finding L is too much
and also for baby who already knows how to control the suction pressure

Beyond M and Y size requirement




Nipple Tested

We have done various tests for all our products based on our own PIGEON quality standard. Also, we have verified the safety of the PIGEON Peristaltic Nipple, having passed all stringent tests, such as monitoring, hygiene test, pulling test, milk-flow test, etc

Kepada lactation mommies out there yang ada masalah dengan baby diorang boleh la try teat ini pulak, manalah tahu kalau-kalau your baby shared the same "puting ajaib" with my baby Muhammad.

No comments:

Related Posts with Thumbnails